Debat: Dårlig finanslov rammer også Faaborg-Midtfyn


Debat: Dårlig finanslov rammer også Faaborg-Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Gert Poul Christensen<br />Østergade 28A, 1. st., Faaborg<br />Medlem af Nye Borgerlige
Billede
Faaborg-Midtfyn. 

Lokaldebat: Det bliver en dårlig finanslov, som en såkaldt borgerlig, liberal regering måske når i mål med, sammen med eller uden regeringens parlamentariske grundlag, DF.

Dårlig, for hvis det går som forventet, øges de offentlige udgifter og skattetrykket. Det er komplet uforståeligt, at DF, et såkaldt borgerligt parti, vil stå model til dette, for som landet ligger nu op til jul, må danskerne indstille sig på, at skatterne stiger til næste år, og at den "totalt mislykkede" integrationspolitik fortsætter, som Inger Støjberg udtalte mandag 4. december.

Danmark har brug for, at skatter og afgifter lettes, og den offentlige sektor slankes, og her er det ikke de varme hænder eller politiet, der skal slankes, men derimod centraladministrationen, ja prøv bare at sige ordet. Den centraladministration, som gennem de sidste fire år har brugt flere milliarder, ja det er ikke en skrivefejl, der skal stå milliarder, på flere ubrugelige konsulentrapporter/analyser.

Det er desværre smittet af på Faaborg-Midtfyn Kommune, og da Hans Stavnsager åbenbart har forhøjet sig selv til ikke at svare på et borgerspørgsmål, nemlig om han fremadrettet vil hjemtage al rekruttering til vores dygtige HR/personaleafdeling og derved spare FMK for en årlig million+ udgift. Men Hans Stavnsager mener måske ikke, de er dygtige nok, eller også gider han bare ikke svare på et spørgsmål fra én, der er med til at betale hans millionhyre. Og se, så er det jo straks en helt anden sag.

Debat: Dårlig finanslov rammer også Faaborg-Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce