De vidste hvad de gik efter


De vidste hvad de gik efter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRSLEVRØVERI: Bysladderen sagde, at værkstedsindehaver havde masser af kontanter
ÅRSLEV: Umiddelbart ligner det ikke et sted, hvor formuer ligger gemt. Kunderne til stedets diskrete øl- og vandud-salg må sno sig mellem geledder af halvrustne køretøjer, og ud mod vejen viser et primitivt skilt, at her finder man "Ibjergvejens Put&Take" samt tankstationen "Oles Olie," der i dag sælger blyfri 95-oktan til 9,00 kroner literen.

Så de må have vidst mere end almindelige forbipasserende, de to røvere, der tidligt lørdag morgen brød ind i privatboligen ved siden af autoværkstedet og truede Hans Peter Christensen og hans kone til at udlevere den kontante fortjeneste fra fredagens forretninger.

Landbetjenten i Årslev, Lennart Mogensen, hælder også til den teori, at gerningsmændene har vidst noget. Ganske vist holder landbetjenten ferie for tiden, men autoværkstedet på Ibjergvej kender han så udmærket.

Skumle stamkunder

- Der er jo nogle skumle personer imellem stamkunderne dernede ved øl- og vand-udsalget, så jeg kunne da godt forestille mig, at der er blevet snakket om omsætningen, og at det måske er den vej rundt, det er kommet nogle for øre, siger han.

Svigersønnen på stedet er mere kategorisk:

- Jeg er sikker på, de må være lokalkendte, siger han, mens han går oprevet rundt foran værkstedet lørdag formiddag.

Følte sig truet på livet

Indenfor på værkstedet sidder Hans Peter Christensens hustru og forsøger at få chokket til at lægge sig, mens politiets teknikere undersøger privatboligen.

Hans Peter Christensen selv står udenfor og taler med kriminalpolitiet. Han har ikke nogen anelse om, hvem det var, der vækkede ham klokken 05.30 med et geværløb lige op i ansigtet.

At han og konen følte sig truet på livet under det i alt fem kvarter lange "besøg", er der derimod ingen tvivl om. Hans Peter Christensen er stadig stærkt rystet.

- Vi vågnede, da de stod i vores soveværelse og truede os med to geværløb, siger den 62-årige værkstedsindehaver, der blev trukket med ned i stuen for at udlevere de penge, som røverne tilsyneladende vidste, han havde liggende.

Da det ikke lykkedes, greb de fat i konen, og med et jagt-gevær peget mod sig turde hun ikke andet end at parere ordre. Så hun udleverede hele forretnings-fortjenesten, hvorefter de to gerningsmænd stak af.

Lidt senere fandt politiet flugtbilen - en blå Opel Kadett stationcar - omspændt af flammer på en sidevej til Gedehalsvej tæt på motorvejen.

Bilen har indregistreringsnummer MK 37 216 og er stjålet i Nyborg Politikreds natten til lørdag. Politiet formoder, at røverne har stukket ild til bilen for at slette eventuelle spor.

De vidste hvad de gik efter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce