De svømmer i gæster


De svømmer i gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORLYSTELSER: Utraditionelle sommer- aktiviteter har kronede regnvejrsdage
FAABORG: Den grå og regnfulde start på den danske sommer har ikke kun givet sure miner. Hos flere af de mere utraditionelle lokale som-meraktiviteter smiler de stort.

En af dem er halinspektør i Faaborg Svømmehal, Børge Pedersen. Der har nemlig været tre gange så mange gæster i det våde element i skolernes sommerferie som sidste år.

- Det har været en rigtig god sommer indtil nu. På de gode dage - og det er jo regnvejrsdage for os - har vi været oppe på over 200 besøgende. Havde det været høj solskin, havde vi ikke haft mere end 20 gæster om dagen i snit, siger Børge Pedersen.

Succes i regnvejret

Og halinspektøren er ikke den eneste, der glæder sig over regntunge skyer og dryp fra oven. På Faaborg Biblioteket er aktiviteterne også steget kraftigt. En helt almindelig dag i slutningen af juni kunne personalet konstatere, at dobbelt så mange som normalt stak næsen indenfor mellem bøgerne.

- Regnvejr er biblioteksvejr. Det er der ingen tvivl om. Vi har haft rigtig travlt, men det har også været hyggeligt. Stemningen har været helt anderledes, end den plejer, fordi de besøgende har haft meget bedre tid og er blevet her længere, siger overbibliotekar, Lone Thaarup.

Den tendens kan centerleder i Inn Side på Markedspladsen, Toni Henriksen, nikke genkendende til.

- Folk bliver her generelt længere. Det er især børnefamilierne, der benytter sig af tilbuddene i dagtimerne, som bliver her lang tid. Men der er også mange om aftenen, konstaterer han.

Anderledes indkøb

Byens handlende har også nydt godt af det lunefulde vejr, fortæller handelsstandsforeningens formand Hanne Sigsgaard fra Vesterports Legetøj.

- Salget er generelt bedre end sidste år. Men det er helt tydeligt, at det er nogen andre ting, folk køber. Her i butikken har vi for eksempel ikke solgt særlig mange baderinge. Til gengæld har vi solgt utrolig mange spil og andre indendørs legeting, siger hun.

På Faaborg Kulturhistoriske Museer har regnen derimod ikke haft nævneværdig indflydelse på besøgstallet, og på museet for Fynsk Malerkunst har antallet af besøgende ligefrem været faldende.

- Det er især de danske turister, vi mangler, fortæller museumsassistent Alice Christiansen.

De svømmer i gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce