Ringe: I morgen torsdag inviterer Den Fynske Sangskole børnehaver og andre interesserede til koncert i Ringe Kirke.

Der er tale om en koncertfortælling om skildpadderne Elna, Erling og Hubert, der må gå så grueligt meget igennem for at nå frem til Noahs ark.

Den 2. torsdag i september løber det landsdækkende initiativ "Små synger sammen" af stablen, og arrangementet i Ringe Kirke er en del af det.

Musikken leveres af "Nuna" med det borgerlige navn Nina Rask Andersen, og der er lagt op til, at børnene selv skal synge og være aktive.

Koncertfortællingen afholdes klokken 9.30 og igen klokken 10.30, og det er gratis at deltage.

Alle børn og andre interesserede er som sagt velkomne, men er man en større gruppe, må man gerne melde sin ankomst til Den Fynske Sangskole på mail bhor@faa­borgmidtfyn.dk.

Ifølge arrangøren har 80 børnehavebørn meldt deres ankomst til den første forestilling, mens godt 60 finder vej til kirken klokken 10.30.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.