De små partier vil også være med


De små partier vil også være med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Borgmester Britta Duelund (S) har i eftermiddag indkaldt Økonomiudvalget til et ekstraordinært møde for at orientere om de forhandlinger, der forleden fandt sted i Ringe.

Men det er bare ikke godt nok, mener Finn Juncker fra lokallisten Idé og Handling.

Han mener, at de små enmandspartier DF, Å, SF og løsgængeren Palle Petersen, der ikke er repræsenteret i Økonomiudvalget, også har krav på at få en orientering og på blive hørt, når noget så centralt som forhandlinger om kommunens nye navn er på dagsordenen.

- Vi vil også gerne vide, hvad der tales om. Navngivningen af den nye kommune er noget, der rører ved folks følelser. Det er Britta Duelund jo fuldstændig klar over. Selvfølgelig kan vi alle blive enige om, at den bør hedde "Faaborg Kommune", men jeg er forbavset over, at vi ikke bliver hørt. Idé & Handling repræsenterer immervæk 600-700 vælgere i Faaborg. Jeg synes, det er udemokratisk, siger Finn Juncker.

SF'eren Jakob Holm mener ikke, det er så stort et problem.

- Man kunne måske godt have indkaldt til et møde, men jeg føler nu ikke, jeg har brug for det. Jeg kan godt leve med den orientering, vi forhåbentlig får fra borgmesteren på et senere tidspunkt, siger Jakob Holm.

Bjarne Tychsen (DF) er blevet telefonisk orienteret af Britta Duelund i den aktuelle sag, men han havde også gerne set en indbydelse til Økonomiudvalgsmødet.

- Hun ville have stået sig godt ved at gøre det. Vi kunne jo bare have deltaget i det ene punkt, siger han.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra borgmester Britta Duelund.

De små partier vil også være med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce