De kreative stop på kunstruten


De kreative stop på kunstruten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstruten er mere end blot en anvisning fra stationen til kunstbænken. Her er otte nedslag på ruten, der er værd at stoppe op for.

1) Vejviseren

Ved Ringe Station vil der være et vejvisende skilt som de unge produktionselever har lavet. Hertil vil der være brochure at finde over projektet, og det er også herfra, den guidede tur fredag foregår kl. 18-19.

2) Superbrugsens enhjørning

Et stort, pink klistermærke af en enhjørning vil være at finde på siden af Super Brugsens glasvæg. Den byder de mindste gæster på ruten på gemmeleg, da der er blevet gemt små plexiglas-enhjørninger langs ruten.

3) De to passager

De to passager omkring torvet i Ringe vil også byde på lidt af hvert. Den ene passage har til formål at oplyse med forskellige LED-lys, den anden passage, der går forbi banken, vil byde på et skilt, hvor du kan se noget af alt det, der ikke kan købes for penge.

4) Parkeringsskilte

Imellem parkeringsskiltene ved biblioteket vil der være anbragt haiku-digte. Bliv klogere på poesien, men husk først at læse efter du har parkeret!

5) Den gamle tankstation

På den gamle tankstation bag biblioteket vil der hænge et skilt, hvor der står: Hvad skal der ske i Ringe? Her kan alle skrive forslag ned på tavlen. Her har arrangørerne særlig tiltænkt de unges bidrag.

6) Kærlighedsstien

På kærlighedsstien vil der være placeret hjerter af træ med "kærlighed" på forskellige sprog. Derudover vil stien også være krydret med tekster fra sange om kærlighed.

7) Havnebænken

Ved havnebænken vil der være placeret plexiglasplader i forskellige farver, så man kan få lov til at beskue Ringe Sø i udvalgte farver og lys, for måske at få en nyt syn på søen.

8) Kunstbænken

Sidste stop på ruten er kunstbænken, som fredag aften er centrum for LED-fest. Resten af måneden vil den være præget af kunst og ungdommelighed.

De kreative stop på kunstruten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce