Datastuen i Faaborg har netop taget hul på vintersæsonen og inviterer i den forbindelse både nye og gamle brugere over 60 år til at komme og være med.

Datastuen forsøger at være på forkant med, hvad der sker i it-verdenen og det, ældre har interesse i. Hos Datastuen er undervisningen bred på de forskellige hold for at møde alle interesser og niveauer. Der er hold for nybegyndere med brug for en grundlæggende viden om it, der er hold for tablet, Ipad og telefon, for dem der vil vide mere om at surfe på nettet, og så er der et hold for dem, der har brug for hjælp til it og computere, der ikke virker.

I alt kan Datastuen præsentere 20 forskellige hold hver uge med otte til 12 brugere og mindst tre vejledere på hver.

Alle er velkomne til at være med uanset niveau - og der er stadig plads til nye deltagere. Tilmelding skal ske til Svend Lyngsø på telefon 22901457 eller mail cadnet@pc.dk - så vil han placere deltagerne på de rigtige hold. (catc)

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.