Marie Seholt Ørtved samler penge ind til fattige i Indien med danseworkshops

I februar drager 15-årige Marie Seholt Ørtved fra Ringe Friskole til Mombai i Indien, hvor hun, som tidligere fortalt i avisen, skal lave velgørenhedsarbejde.

Den 15-årige er i fuld gang med at samle penge ind til gavn for de fattige, og det arbejde fortsætter på torsdag d. 21. januar, når hun inviterer til danseworkshop.

Det sker i ungdomskulturhuset i Ringe fra klokken 18 og til klokken 19, og det koster 20 kroner at danse med.

- Hvis man vil betale mere, er man velkommen til at gøre det. Pengene går til de steder, jeg skal besøge i Indien, forklarer Marie Seholt Ørtved.

Marie Seholt Ørtved, som er danseinstruktør i Teaterskolen Spektaklet, har allerede været hyret til en danseworkshop i Hillerslev.

Alle er velkomne til at deltage i danseworkshoppen på torsdag, og man møder bare op klokken 18. Man kan også kontakte Marie Seholt Ørtved på Facebook-siden "Make a small difference" eller på mailadressen marieseholt@gmail.com.

Der er også planlagt en danseworkshop den 6. februar i ungdomskulturhuset.

På turen til Indien skal den 15-årige blandt andet besøg et slumkvarter og et børnehjem, og hun betaler selv rejse og ophold, så indsamlede penge bruges på velgørenhed.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.