Danmarkspremiere på "Kollektivet"


Danmarkspremiere på "Kollektivet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

faaborg: Instruktøren Thomas Vinterberg er her og der og alle vegne i de danske medier for øjeblikket - og på torsdag får hans "Kollektivet" Danmarkspremiere i Helios i Faaborg.

Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen spiller hovedrollerne som Anna og Erik, der sammen med datteren Freja etablerer et kollektiv i en stor kasse af en villa i Hellerup. Med familien som fortællingens midtpunkt inviteres vi ind i drømmen om et ægte kollektiv. Det er venskab, kærlighed, familie og fællesskab under samme tag, men da Eriks unge elskerinde får lov at flytte ind, forandres alting. Tiden går sin gang, og alt imens en epoke nærmer sig sin afslutning, trænger virkeligheden sig på og truer med at gøre en ende på både familie, venskab og drømmen om at være sammen.

"Kollektivet " er - ifølge Thomas Vinterberg - hans egen frie digtning, dog inspireret af hans egen opvækst i et akademikerkollektiv nord for København.

Filmen er en Biografklub Danmark-film.

"Kollektivet" vises som torsdagsbio den 21. januar klokken 14 - her er prisen kun 50 kr.

"Suffragettes" som babybiofilm

Månedens babybiofilm er "Suffragettes". Den vises onsdag den 20. januar klokken 11, og den handler om en ung engelsk fabriksarbejder, Maud Watts, der i starten af 1900-tallet kæmper for kvinders ret til at stemme. Maud kommer med i Suffragette-bevægelsen, men med kvindernes stigende brug af militante midler og de mange voldsomme sammenstød med myndighederne begynder de personlige omkostninger at blive altoverskyggende.

'Suffragette' bygger på virkelige begivenheder og byder på et imponerende hold af skuespillere - deriblandt Meryl Streep og Carey Mulligan.

Alle er velkomne til at overvære forestillingen - og nyde kaffen og den friskbagte kage - og også her er billetprisen så lav som 50 kroner.

Danmarkspremiere på "Kollektivet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce