Helios-biografen i Faaborg fortsætter sin succes med at vise de nye store film på premieredagen. I denne uge er det "Flaskepost fra P", vi kan se som de første på torsdag den 3. marts - det er den tredje film i rækken af Jussi Adlers filmatiserede romaner.

"Flaskepost fra P" handler som de to foregående om politimanden Carl Mørck og hans kollega Assad på Afdeling Q.

Mørck modtager en mange år gammel flaskepost, der har stået og samlet støv i Skotland, og som har noget at gøre med et forsvundet søskendepar, der aldrig er blevet meldt savnet.

Det lykkes Carl Mørck og Assad at grave sig ind i det religiøse samfund, søskendeparret kommer fra, og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig. Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet. På rollelisten er blandt andre Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Johanne Louise Schmidt, Søren Pilmark og Jakob Oftebro.

De to tidligere film i serien er de enormt succesfulde "Kvinden i buret" og "Fasandræberne".

Filmen er marts måneds både babybio-film og torsdagsbio-film henholdsvis onsdag 16. marts kl. 11 og torsdag den 17. marts kl. 14.

Som sædvanligt har Helios' frivillige sørget for, at der er både kaffe og boller til dem, der kommer og ser filmen som babybio.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.