Danmarks-premiere i Ringe


Danmarks-premiere i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OFFENSIV: Alle døre vil blive slået op i Ringe søndag 7. april næste år

RINGE: Med mindre andre byer kommer Ringe i forkøbet, så er der lagt op til en Danmarkspremiere på Midtfyn.

Søndag 7. april næste år slår byens forretninger, virksomheder, kommunale institutioner, rådhuset, bankerne og ejendomsmæglerne dørene op.

- Et så markant søndags-åbent-arrangement med hele handels- og erhvervslivet involveret er, efter hvad jeg ved, ikke tidligere set i Danmark, siger borgmester Bo Andersen (V), Ringe.

Kommunen står sammen med Ringe Handelsstandsstandsforening, Haandværker&Industriforeningen og Midtfyns Erhvervsliv bag offensiven/initiativet, som populært sagt skal få byen til at syde af liv og vise folk, hvad Ringe har, og at det er et godt sted at bo.

Det store arrangement vil blive markedsført bredt. Initiativtagerne har lavet en aftale om at udgive en avis, som skal sendes ud over hele Fyn - ligesom det i øvrigt bliver tilfældet i forbindelse med Midtfyns Festivalen.

- En af betingelserne var, at alle skulle holde åbent denne søndag, siger Bo Andersen - for eksempel også børnehaverne og Tingager Plejehjem, hvor der vil blive foredrag om den store ombygning. Jeg ved endvidere, at pengeinstitutionerne i øjeblikket arbejder med, hvordan de kan blive en del af arrangementet sammen med ejendomsmæglerne, siger borgmesteren.

- Da jeg luftede ideen på et medlemsmøde om et såkaldt omvendt open by night i Ringe, var de handlende omgående med på ideen, fortæller formanden for Handelsstandsforeningen, Henrik Dahlgaard.

- De nærmere detaljer for en festlig dag i Ringe er vi allerede gået i gang med at udarbejde. Søndagsarrangementet i april finder jeg endvidere er en god generalprøve på, hvad vi skal i gang med, når Midtfyns Festivalen senere skal have et kulturløft, siger Henrik Dahlgaard.

Danmarks-premiere i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce