Danbolig siger ja tak til aftale


Danbolig siger ja tak til aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler i Ringe vil gerne give kommunen en håndsrækning. Det handler om at tiltrække nye borgere, fastslår borgmester Christian Thygesen.

Faaborg-Midtfyn: - Vi ville da hellere have en aftale med kommunen om at få byggegrunde eksklusivt til salg og få et salær for det, som vi er vant til, men de har så ønsket det på en anden måde, og det er fint nok med mig, siger ejendomsmægler Søren Lykkegaard, Danbolig i Ringe.

Han har været i udvalget, der har haft et par møder med kommunen om samarbejdet, og selv om han godt kunne ønske sig mere klarhed over, hvad det er for en opgave, kommunen ønsker ejendomsmæglerne skal påtage sig, og hvem der har ansvaret for hvad, så skriver han nok under på aftalen.

- Jeg ved, at der er kolleger i branchen, som er skuffede, fordi de har haft større forventninger til samarbejdet, men vi vil gerne være med på den galej. Handler det om, at vi har en køber på hånden og kan henvise vedkommende til kommunen, så de tager sig af alt papirarbejdet, og vi får 10.000 kroner for det. Det vil jeg synes, er i orden, siger Søren Lykkegaard.

Borgmester Christian Thygesen (V) er glad for, at nogen vil spændes for kommunens vogn.

- Vi har som kommune en erklæret ambition om at tiltrække flere borgere til Faaborg-Midtfyn, og nye byggegrunde er et godt trækplaster. Derfor lægger vi op til at lave en samarbejdsaftale med lokale ejendomsmæglere, så de kan hjælpe os med at nå ud til endnu flere potentielle købere. Jo flere der ser vores byggegrunde, jo flere familier og nye borgere kan vi tiltrække, siger borgmesteren.

 

Danbolig siger ja tak til aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce