Damplokomotiver venter i Rolfhallen


Damplokomotiver venter i Rolfhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • 19. og 20. november er der igen Spor 1-messe med masser af forskellige anlæg. Blandt andet fra Norge

Ferritslev: Det er den eneste af sin slags i landet, og den 19. og 20. november finder den sted for fjerde gang i Rolfhallen.

Spor 1-messen er navnet på to dage, hvor hallen fyldes med modeltog og -lokomotiver og mange, mange meter jernbaneskinner.

- Det er fordi, det er sjovt. Men det er et stort arbejde, når man er ene mand, og derfor laver jeg det kun hvert andet år, forklarer Stefan Hupfeldt, som bookede Rolfhallen og slog døren op til den første messe i 2010.

- Der kommer flere og flere med, og i år er der igen fyldt helt op. Jeg har faktisk bedt nogle om at reducere deres anlæg lidt, siger Stefan Hupfeldt, der sidste gang pakkede sit eget anlæg ned i hjemmet på Ørbækvej og stillede det op i Rolfhallen.

Det sker ikke i år, hvor han kun får plads til sin remise, men der masser af andre modelbaner at kigge på, idet både forhandlere og udstillere fra ind- og udland er med.

- Der kommer forskellige modulanlæg fra hele landet og fra Norge, og der kommer livesteam, hvor der fyres op under små damplokomotiver, forklarer arrangøren.

- Der vil også være forhandlere, der sælger modeltog i alle størrelser, så der bliver rigeligt at se på og købe for publikum.

Messen er åben for publikum fra klokken 10 til 17 lørdag den 19. november - og fra klokken 10 til 16 søndag den 20. november. Entréen er 30 kroner for både børn og voksne.

- Der er nogle udgifter, der skal dækkes ind, men det løber lige rundt, og det er også meningen med det, siger den 58-årige, der har noteret sig et stigende antal besøgende år efter år.

Sidste år kiggede 1100 forbi messen. Håbet hos arrangøren er, at lige så mange kommer forbi Rolfhallen i næste måneden.

Det kan måske gå hen og blive den sidste af slagsen - i hvert fald med Stefan Hupfeldt som arrangør.

- Det er da en overvejelse, for det er et stort arbejde, siger han.

Damplokomotiver venter i Rolfhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce