Da Hitler tabte krigen

Historikeren Jørn Buch fortæller om D-dagen og de allieredes invasion i Normandiet, som fik en afgørende betydning for afslutningen af 2. Verdenskrig. Privatfoto

Da Hitler tabte krigen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringe: De allieredes invasion i Normandiet den 6. juni 1944 skulle vise sig at blive begyndelsen til enden på Hitlers kontrol med det meste af Europa. Onsdag den 7. februar kan du blive meget klogere på Operation Overlord og D-dagen, når historikeren Jørn Buch kl. 15 på Ringe Bibliotek fortæller om landgangen, som fik en stor og afgørende betydning for afslutningen af 2. Verdenskrig.

Hitler var forberedt på en allieret landgang. Derfor forskansede han sig blandt andet med Atlanterhavsvolden på hele Europas vestkyst - også Danmarks. Det krævede derfor en omhyggelig og omfattende planlægning, samt en kæmpe indsats af mandskab og materiel, for at en landgang skulle kunne lykkes.

Jørn Buch er passioneret foredragsholder og har været tilknyttet University College Syd, Haderslev, hvor han havde 40-års jubilæum i 2013.

Foredraget er arrangeret af Midtfyns Senior 60+, og der er fri entré for medlemmer, mens ikkemedlemmer må slippe en 50'er. Foreningen byder på kaffe og kage i pausen. /EXP

Da Hitler tabte krigen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce