"DJ Carsten" vandt rejse til Florida


"DJ Carsten" vandt rejse til Florida

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et langt tilløb river efterspurgt konferencier nu 15 dage ud af sin sommerkalender

nRINGE: De skulle have været af sted for fem år siden, han og sønnen; men så døde Carsten Pedersens mor, og den planlagte ferie måtte udskydes.

I fjor var de parat til at rejse til Paris, hvor Disneyland ventede. Men så overtog "DJ Carsten" Club 54 og Café Felix, og som nybagt selvstændig syntes han ikke, han kunne tillade sig at tage på ferie i udlandet.

- Men nu har jeg vundet en rejse til Florida, så nu skal det være! Vi flyver den 31. juli, fortalte han i lørdags, mens folket stod og vinkede efter cykelrytterne, der netop var blevet sendt sydvestover, skudt på vej af udviklings-minister Ulla Tørnæs.

37-årige Carsten, der er alene med sin niårige søn, havde ledt efter rejsetilbud på nettet og havnede undervejs på en amerikansk hjemme-side, hvoraf det fremgik, at man kunne vinde en rejse. Og pludselig var den der. Den gamle drøm om en tur i det franske Disneyland er blegnet.

- Nu får vi jo set det rigtige Disneyland! Og vi skal i Sea-world, det glæder vi os meget til. Vi ankommer jo i højsæsonen, men får vi muligheden, kan det da være, vi skal ud og svømme med delfiner, siger "DJ Carsten", der i øvrigt kan fortælle, at diskoteket i Ringe, som han nu har haft ansvar for i knap halvandet år, går strygende.

Han er fast indslag ved den lokale handelsstandsforenings arrangementer, men i det hele taget efterspurgt som discjockey og som konferencier. "DJ Carsten" var "Vild med Dans" i København, skal til Næstved Storcenter i næste uge og tager stadig ud og spiller ved private fester.

Så må hans ansatte tage over på hjemmefronten, og det gør de. Det samme i august, når der går Florida i Carsten og Sebastian. De river 15 dage ud af kalenderen.

"DJ Carsten" vandt rejse til Florida

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce