DF er imod - ellers politisk Støtte


DF er imod - ellers politisk Støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der mangler en decideret helhedsplan for området ved Banegårdspladsen i Faaborg. Og et nyt kulturhus vil ikke være en tilstrækkelig god løsning.

Med den begrundelse stemte de to politikere fra Dansk Folkeparti, Keld Vidkær Nielsen og Anne Møllegaard Mortensen, imod flertallet i kommunalbestyrelsen, der sent tirsdag aften besluttede at gå videre med planerne om et nyt kulturhus med udgangspunkt i Helios Teatret.

Keld Vidkær Nielsen ser langt hellere, at Sundskolen blev nyt kulturhus og bibliotek. Netop tirsdag fik politikerne en konsulentrapport i hånden med klar besked om, at det bedst kan betale sig at bygge en ny Sundskole frem for at renovere den eksisterende, og dér ser Vidkær en mulighed.

Bortset fra DF'ernes modstand er der bred opbakning til kulturhusplanerne i kommunalbestyrelsen. Socialdemokraternes Hans Jørgensen ser særligt frem til den debat, der nu skal begynde blandt faaborgenserne.

- Hos Socialdemokraterne synes vi, at der ligger mange spændende muligheder i et kulturhus. Det kan sagtens være et realistisk projekt, men der er mange ubekendte, siger Hans Jørgensen.

Partifælden Niels Peter Ellegaard er dog betænkelig ved at flytte biblioteket fra Herregårdscentret.

- Der skal være gode argumenter for at bryde noget ned, der er velfungerende, siger han om en biblioteksflytning.

SF's Jakob Holm er til gengæld begejstret, og kalder et nyt kulturhus for "et aktiv for hele kommunen".

- Vi må erkende, at den nederste del af Østergade er "tyrens røvhul", så et nyt kulturhus vil betyde meget på det sted, lyder det fra Jakob Holm.

DF er imod - ellers politisk Støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce