Jesper Hansen Team Tinkoff/Saxo er med, når den nye MTB-bane indvies i Ringe lørdag formiddag

Ringe: For en uge siden var cykelrytteren Jesper Hansen med rødder i Stenstrup med i et af verdens største cykelløb Vuelta a España, hvor han hjalp holdkammeraten Rafal Majka til en plads på sejrspodiet.

I morgen, lørdag den 19. september 2015, står der også bakker - dog i noget mindre omfang - på programmet for den fynske cykelrytter.

Han er nemlig med, når den nyanlagte mountainbikebane i Ringe indvies.

Det sker fra klokken 10, hvor formanden for MTB-Cyclecross Midtfyn, Jakob Hansen, og formanden for Kultur- og Fritidsudvalget, Lene Høsthaab (V) indleder med taler, inden det er muligt at prøve banen af.

Alle er velkomne til arrangementet, hvor man altså også kan møde Jesper Hansen, og hvor der også serveres pølser, øl og vand.

Det er frivillige, der står bag anlæggelsen af bane, der er godt fire kilometer lang, og indvielsen finder sted ved Skyttehuset, Egelundsvej i Ringe.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.