Cykelsti ved tilslutningsvej


Cykelsti ved tilslutningsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRSLEV: Årslev Kommune er stort set tilfreds, fremgår det af den udtalelse til Vejdirektoratet om den ændrede linieføring i Årslev af forbindelsesvejen til motorvejen Odense-Svendborg. Kommunalbestyrelsen skal behandle udtalelsen på onsdag.

Kommunen finder, at forbindelsesvejen fra krydset Ibjergvej/Svendborgvej frem til tilslutningen til Lumbyvej er en væsentligt bedre løsning end den oprindeligt påtænkte.

Et synspunkt, der - som det kan ses andet steds på siden - ikke deles af en række beboere på Lumbyvej.

Fællesmøde

Kommunens udtalelse er udarbejdet af borgmester Hans Jørgensen (S), og Helge Müller, efter at der har været holdt et fællesmøde mellem økonomiudvalget og teknik- og miljøudvalget.

Over for Vejdirektoratet lægger Årslev blandt andet vægt på, at den nye tilslutningsvej giver en bedre mulighed for at sikre bløde trafikanter i området, at beboelserne langs Kirstinebjergvej bliver mindre belastet af trafikken på forbindelsesvejen, og at anlægsfasen giver væsentligt færre gener for beboerne og for Statens Forskningscenter på Kirstinebjergvej.

Men det er også kommunens holdning, at der i projektet skal medtages etablering af en dobbeltrettet cykelsti i forbindelsesvejens nordlige side mellem lyskrydset Ibjergvej/Svendborgvej frem til Kirstinebjergvejs østlige ende.

Dermed undgår man fra starten, at bløde trafikanter, der bruger Kirstinebjergvej frem mod Årslev, foretager en farefuld krydsning af den nye forbindelsesvej, understreges det i udtalelsen.

Der er liniebesigtigelse i Årslev 21.-22. november.

Cykelsti ved tilslutningsvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce