Cykelsti har lange udsigter


Cykelsti har lange udsigter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kan gå år, før beboere i Ryslinge- og Fjellerup- området får deres cykelsti

RYSLINGE: Anlæggelsen af den omdebatterede cykelsti mellem Fjellerup og Ryslinge kan være flere år fra at blive en realitet.

Cykelstien har været et stort ønske for beboerne i Fjellerup, der i årevis har kæmpet for en sti at cykle på. Et ønske, som den gamle Ryslinge Kommune har forsøgt at opfylde.

Faktisk blev der tilbage i 2006 holdt licitation, som entreprenør Hans H. Pedersen fra Gislev vandt med et bud på lige under to millioner kroner.

Men dengang var der ikke penge til projektet, og meget tyder på, at beboerne fortsat må spejde langt efter en cykelsti.

- Jeg har ikke megen tiltro til, at det er øverst på nogen dagsordenen, så det kan vi vente længe på. Ellers var lokalrådet i Ryslinge blevet orienteret, siger Gunnar Landtved, som er tidligere borgmester i Ryslinge Kommune og selv er med i Ryslinge Lokalråd som næstformand.

Ikke glemt stien

Bo Andersen (V), borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune, fortæller, at man ikke har glemt cykelstien.

- Det er en meget nødvendig cykelsti, som vi selvfølgelig skal have anlagt. Men jeg kan ikke sige, hvornår det bliver. Cykelstien indgår i trafiksikkerhedsplanen, og vi skal først tale budget for 2009 en gang i september. Så da kan det tidligst blive diskuteret igen, fortæller han.

Stien vil formentlig koste kommunen godt to millioner kroner.

Cykelsti har lange udsigter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce