Cykelfest i Ringe: Cykelløb for alle aldre, inden millionerne overrækkes

Lørdag den 30. juni tog Team Rynkeby Ringe turen mod Paris fra torvet i Ringe. 29. september er Team Rynkeby tilbage i midtbyen for at overrække årets donationer. Arkivfoto: René Johansen

Cykelfest i Ringe: Cykelløb for alle aldre, inden millionerne overrækkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Millioner af kroner sendes videre til Børnelungefonden og Børnecancerfonden den 29. september, når Team Rynkeby og Team Ringe overrækker checks fra turen til Paris.

Ringe: Rekord på rekord. Det er, hvad der er fulgt i kølvandet på cykelprojektet Team Rynkeby, siden starten tilbage i 2002.

Hvordan 2018-udgaven af cykelturen til Paris ender ud, det bliver afsløret lørdag den 29. september på Torvet i Ringe, når årets beløb til Børnecancerfonden og Børnelungefonden bliver afsløret.

Det sker sidst på formiddagen, men inden bliver cykelfesten skudt i gang med to cykelløb - et børnecykelløb for de 0.-3. klasse rundt om Ringe Sø, mens voksne kan cykle 25 kilometer sammen med rytterne fra Team Rynkeby.

De voksne cykler med cirka 25 kilometer i snit, og alle er velkomne til at cykel med. Startskuddet for begge løb lyder klokken 9, og 10.30 samles alle dagens ryttere ved Midtfyns Fritidscenter og kører i samlet flok til Torvet.

- Hele arrangementet kommer i år til at foregå på og omkring Torvet, og det gør forhåbentligt, at rigtig mange får lyst til at kigge forbi - ikke mindst når årets Team Rynkeby-film har premiere på storskærmen, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, ifølge Team Rynkebys hjemmeside.

Cykelfest i Ringe
Fra klokken 8.15 til 8.45 bydes der velkommen, og der udleveres startnumre til børnecykelturen.

Fra klokken 9 til 10.15 er der børnecykeltur omkring Ringe Sø og fælles cykeltur for de voksne.

Klokken 10.30 ankommer rytterne til velkomst på Torvet, kl. 10.40 bydes der på musik ved Team Rynkeby Storstrøm, og fra klokken 10.50 er der afgørelse på det landsdækkende lotteri.

Kl. 11.10 er der musikalsk indslag, og når klokken bliver 11.20, er der checkoverrækkelser og taler efterfulgt af mere musik.

Kl. 12. er der premiere på årets Team Rynkeby-film.

Beløb afsløres på Torvet

Filmpremieren kan man se kl. 12.30 - umiddelbart efter checkoverrækkelse til de to fonde og efterfølgende taler. Også rytterne på Team Ringe er med på dagen og overrækker deres bidrag.

Hvor mange penge, der er tale om, det afsløres på selve dagen. Sidste år gav Team Rynkeby knap 22 millioner kroner til Børnecancerfonden og godt 10 millioner til Børnelungefonden - sidstnævnte blev samlet ind via Team Rynkeby Skoleløbet.

Arrangementet den 29. september byder også på musikalsk underholdning, og afgørelsen på det landsdækkende lotteri, hvor hovedpræmien er en Fiat 500, og desuden er to cykler på højkant.

Det koster 50 kroner at deltage i børnecykelløbet, og beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Man kan læse mere og tilmelde sig via linket fmk.dk/boernecykeltour - det skal ske senest 27. september.

Det er Faaborg-Midtfyn Kommune, der står bag børnecykelløbet. Der er goodiebags og medaljer til alle tilmeldte børn samt en gratis t-shirt til de første 100 tilmeldte. Forældre er meget velkomne til at løbe eller cykle ved siden af børnene.

Cykelfest i Ringe: Cykelløb for alle aldre, inden millionerne overrækkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce