Crossløb i de sydfynske alper

Billedet er fra et crossløb i Vestsjælland. 18. februar går det løs i Svanninge Bakker. Foto: Mikkel Homann Carøe

Crossløb i de sydfynske alper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg Ski- og Motionsklub afvikler 18. februar det ottende løb i Bevæg Dig For Livets crossløbserie på Fyn.

Svanninge Bakker: Faaborg Ski- og Motionsklub byder 18. februar velkommen til årets fjerde crossløb i Svanninge Bakker. Der er to distancer at vælge imellem. Den korte rute på 4,1 km og den lange på 8,2 km i det udfordrende område.

- På denne rute vil der være mulighed for nyde den pragtfulde natur, som er skabt i istiden. Området byder på stejle og dybe skrænter, nåleskov, løvskov samt enge og vandløb. Deltagerne kommer både til at løbe på singlespor samt brede passager, og de får med garanti udfordringer på nedstigningerne. Løberuten snor sig gennem landskabet, og løberne kommer til at løbe ved siden af de udsatte fredelige gallowaykvæg, og afslutningen på ruten vil sætte selv en garvet løber på prøve med en rigtig god stigning, siger Leon Gjerster, crossløbsansvarlig fra Faaborg Ski- og Motionsklub.

- Desuden indbyder området til at tage familien med og muntre sig i den skønne natur eller på den pragtfulde naturlegeplads Gåsebjergsand på den modsatte side af vejen, siger Leon Gjerster.

Rekordmange tilmeldte

Løbet er det ottende løb i Bevæg Dig For Livets crossløbserie på Fyn, der i år har rekordmange tilmeldte. Over 700 løbere i alle aldre har tilmeldt sig hele løbeserien. Alle kan deltage, både børn, unge og voksne, motionister og konkurrenceløbere.

Hvis du forhåndstilmelder dig løbene på DGI's hjemmeside, koster det 45 kroner per løb, men du kan også møde op på dagen og blive eftertilmeldt, det koster dog 80 kroner. /EXP

Crossløb i de sydfynske alper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce