Fredag klokken 14 er der gratis show på Centrumpladsen i Ringe. Det er deltagerne i Spektaklets sommerskole, der står bag.

Ringe: I løbet af denne sidste uge af skolernes sommerferie har der været masser af aktivitet i og omkring ungdomskulturhuset i Ringe.

Her har Teaterskolen Spektaklet stået for sommerskole med parkour og cirkus på programmet, og fredag eftermiddag klokken 14 inviteres der til gratis fredagsshow på Centrumpladsen i Ringe.

Her vil deltagerne vise noget af det, de har arbejdet med i ugens løb. Parkourgutterne er de første til at vise deres evner frem, og bagefter kan man opleve cirkuselevernes evner udi jonglering, akrobatik og klovnerier, oplyser Ringe Bibliotek i en pressemeddelelse.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.