Cirkus-musical, vildmarks-drama og dansk børnefilm

"Jeg er William" er en ny, dansk familiefilm med Rasmus Bjerg i rollen som den lidt lyssky onkel Nils. Filmen er baseret på Kim Fupz Aakesons bog af samme navn. Foto: SF Film

Cirkus-musical, vildmarks-drama og dansk børnefilm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg: Helios-Teatret viser fra mandag 22. januar to meget forskellige aftenfilm. "The Greatest Showman", der handler om P.T. Barnum, der gjorde cirkus til en god forretning, og "Wind River", et mord-drama, der foregår i vildmarken.

"The Greatest Showman" er en original musical med Hugh Jackman i hovedrollen. Sangene synges live og er skrevet af mændene bag det tidligere musical-hit La La Land. Jackman spiller den visionære P.T. Barnum, der ændrede underholdningsbranchen ved at gøre cirkus-kunsten til en forretning og opfandt det såkaldte showmanship. Han var desuden grundlæggeren af det berømte omrejsende cirkus Ringling Bros. og Barnum & Bailey Circus.

I filmen "Wind River" finder den erfarne vildtjæger Cory Lambert en ung kvinde død på en snedækket vildmark. Kvinden er blevet myrdet, og til at lede efterforskningen sender FBI den unge nyuddannede agent Jane Banner. Sammen begynder det umage par at følge de spor, der kan løse det mystiske mord, og som trækker tråde til det gamle indianerreservat.

Til og med søndag 21. januar vises "Three Billboards" og "Rodin", begge klokken 19.30

Dansk morskab for børn

Søndag 21. januar klokken 14 blændes der op for "Jeg er William".

Filmen er en dansk familiefilm baseret på Kim Fupz Aakesons bog af samme navn.

Drengen Williams far er død, og hans mor er psykisk syg. Derfor bor han hos sin morbror Nils (Rasmus Bjerg). Nils er førtidspensionist og bruger sin hverdag på at købe ting og sælge dem videre til en god pris. Samtidig skylder han byens gangstere penge, og da de pludselig vil have indløst gælden, bliver William, spillet af Alexander Magnússon, nødt til at træde frem.

Men William bliver også drillet af Martin og hans to kumpaner, og det går galt, hver gang han prøver at imponere Viola. William er meget uheldig, men det prøver han stærkt at lave om på.

Kim Fupz Aakeson har også skrevet børnebøgerne om Vitello, der kommer som film i februar.

Lørdag 20. januar klokken 14 vises "Ferdinand" og lørdag og søndag tillige "Paddington 2".

Cirkus-musical, vildmarks-drama og dansk børnefilm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce