Cecilias svendeprøve blev et mesterstykke

Med Joan Ørting som en veloplagt entertainer, blev Cecilia Spangsgaards kvindeaften en succes - både for de handlende og for hende selv. Privatfoto

Cecilias svendeprøve blev et mesterstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et projekt under uddannelsen som ledertrainee førte til en udsolgt kvindeaften med besøg af Joan Ørting, og det gik ikke stille for sig.

Ringe: 200 ellevilde kvinder med et dankort svingende over hovedet - det er nogenlunde det billede, der står tilbage efter en særdeles vellykket kvindeaften på Ringe Bibliotek.

- Det var et arrangement, hvor deltagerne var meget aktive. Det var en kvindeaften med et stort K, siger uddeler, Jonas Jakobsen, fra Superbrugsen i Ringe.

Som handlende skal vi vise, at vi er her, og som brugs skal vi også vise, at vi har kvalitet på andet end vores varer
Cecilia Spangsgaard Andersen
Joan Ørting tog publikum i den udsolgte sal med storm. Privatfoto
Joan Ørting tog publikum i den udsolgte sal med storm. Privatfoto

Intimitet først og fremmest

Han har stået på sidelinjen, mens hans elev Cecilia Spangsgaard Andersen har stået for at arrangere den første kvindeaften i Superbrugsens regi, og som fandt sted 5. april.

- Kvinderne tog godt imod det, og det blev en stor succes. Der var fuldstændig udsolgt, og de 200 kvinder var ellevilde, siger Cecilia Spangsgaard Andersen dagen efter, hvor euforien endnu ikke har lagt sig helt hos den 23-årige elev - og det med god grund, for hun havde gennem hele forløbet bevist et godt overblik og truffet de rigtige valg.

- Efter de første fire dage, hvor de 200 billetter var revet væk, havde vi en overvejelse, om vi skulle flytte det til en hal, men så ville det gå ud over den intimitet, der også bar arrangementet. Det var jo en kvindeaften, og det skulle være hyggeligt, siger hun.

Ringes handlende var godt repræsenteret med Matas, Smykketræet, Butik 32, Garvergårdens Smykker og Frisør R. Privatfoto
Ringes handlende var godt repræsenteret med Matas, Smykketræet, Butik 32, Garvergårdens Smykker og Frisør R. Privatfoto

Psykologi og sex

Og hyggeligt blev det ifølge eleven også, da Joan Ørting førte sit publikum igennem to halvlege.

- Første del handlede mere om psykologi generelt, men i anden del fik hun lov til at folde sig ud, sådan som hun er, og hun tog simpelthen alle med storm, lyder det fra Cecilia Spangsgaard Andersen, der også roser de fem lokale butikker, Matas, Smykketræet, Butik 32, Garvergårdens Smykker og Frisør R, der havde hver deres stand med, for at træde ind i et velfungerende sammenspil med entertaineren.

- Som handlende skal vi vise, at vi er her, og som brugs skal vi også vise, at vi har kvalitet på andet end vores varer, siger hun og fortæller om indholdet.

- Der var tapas, lækker vin og chokolade fra Konnerup og lækker mad, og der blev solgt masser af cremer, sko, glattejern og alt mulig andet, så der var gang i kreditkortene. Man kunne bare mærke, at kvinderne var i deres rette element med hygge og med en følelse af, at de bare havde det godt, siger Cecilia Spangsgaard Andersen.

Dagen efter er det tid til evaluering, og her er Cecilia Spangsgaard Andersen og Jonas Jakobsen enige om, at
Dagen efter er det tid til evaluering, og her er Cecilia Spangsgaard Andersen og Jonas Jakobsen enige om, at "Kvindeaftenen i Ringe" har været en bragende succes, og at det ikke er sidste gang, den har været på programmet. Foto: Kurt Rasmussen

Ikke sidste gang

Tilbage står spørgsmålet, om et lignende arrangement skal gentages, og det er Jonas Jakobsen ikke i tvivl om.

- Det er bestemt ikke sidste gang, siger brugsuddeleren med en overbevisende stemme, selvom indholdet af den goodiebag, som hver deltager modtog, repræsenterede en værdi langt over deltagerprisen.

- Som handlende i Ringe skal vi jo bakke hinanden op. Det er måske ikke en aften, hvor vi har tjent penge, men en aften hvor vi alle sammen har profileret os, og det er vigtigt, siger han.

Cecilias svendeprøve blev et mesterstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce