Campingkæde udvider igen: - Vi er først nået i mål, når vi har mindst 15 campingpladser

Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Campingkæde udvider igen: - Vi er først nået i mål, når vi har mindst 15 campingpladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gitte og Per Blaabjerg fra Bøjden har Danmarks største privatejede campingkæde. Trods det har de nu alligevel købt deres femte campingplads, der ligger nær Aarhus. Og der er mere på vej, afslører de.

Bøjden: Idéer og visioner, der rækker ud over Fyns grænser, er, hvad campingparret fra Bøjden Gitte og Per Blaabjerg arbejder under. De to har drevet campingplads sammen i godt 30 år, og deres eget campingeventyr begyndte i 1992, da de overtog campingpladsen i Løgismose.

Siden da er parrets campingimperium vokset. For med allerede fire CampOne campingpladser fordelt i hele landet, og med titlen Danmarks største privatejede campingkæde, kommer der nu endnu en i rækken.

Onsdag købte Gitte og Per Blaaberg nemlig en campingplads i Ajstrup nær Aarhus. Campingpladsen åbner fredag.

- Vi ved ikke helt, hvad vi har købt, men vi er klar til at trække i arbejdstøjet og gøre pladsen i stand, for som den er nu, er den ikke, som vi vil have den, siger Gitte Blaabjerg.

Pladsen i Ajstrup er parrets femte campingplads i CampOne-kæden. Den fandt parret attraktiv, fordi pladsen ligger nær storby og vand.

Gitte og Per Blaabjerg har efterhånden en del erfaring i at opstarte og drive campingpladser, og de nyder det.

- Vi kan lide udfordringen i at bygge noget op. Vi synes, det er sjovt, og vi nyder den virkning, det har med flere pladser rundt om i landet, hvor mange efterhånden kender vores navn og brand, fortæller Gitte Blaabjerg.

- Vi kan lide udfordringen i at bygge noget op. Vi synes, det er sjovt, og vi nyder den virkning, det har med flere pladser rundt om i landet.
Gitte Blaabjerg, ejer af CampOne
Bagom CampOne
Gitte og Per Blaabjerg begyndte at drive campingplads sammen, da de var 22 og 24 år.I 1992 startede de selv Løgismoseskov Camping.

I 2003 overtog de campingpladsen i Bøjden fra Pers forældre. Efter millioninvestering blev den femstjernet.

I 2009 overtog de Grenen Camping i Skagen, i 2013 købte de campingpladsen i Assens, og nu har de som den femte i rækken købt Ajstrup campingplads ved Aarhus.

Dermed har Gitte og Per med deres kæde CampOne campingpladser i hele landet.

Engagerer medarbejderne

Udvidelsen stopper ikke med det seneste køb, for parret har ikke nået deres mål endnu, hvad angår antallet af campingpladser i deres CampOne-kæde.

- Målet er at blive ved med at være den største privatejede campingkæde, siger Gitte Blaabjerg, som også ser fordele i stordrift.

Hvornår er det mål så nået?

- Der skal vi op omkring 10-15 campingpladser. Mindst.

Man kunne dog stille spørgsmålstegn ved, om forretningforetagende bliver for stort, og parret ville miste overblikket, men det er ikke tilfældet, mener Gitte Blaabjerg.

- Det handler om at have gode medarbejdere, der er nærværende, og det har vi. Per og jeg kører også rundt fra plads til plads, hvor vores job er at motivere medarbejderne til at engagere sig ligeså meget i det, som vi gør.

Selvom parret lige nu har fokus på deres nye, femte campingplads, er de også begyndt at spekulere i nummer seks.

- Vi kan godt afsløre, at vi åbner endnu en plads i år 2019. Hvor det bliver, er endnu usikkert.

Campingkæde udvider igen: - Vi er først nået i mål, når vi har mindst 15 campingpladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce