De seneste tre uger har en lang række idrætshaller og deres tilhørende cafeterier oplevet tyverier, og nu er det gået ud over de midtfynske haller.

Kværndrup/Nr. Lyndelse: En bølge af cafeteria-røverier har bredt sig over Fyn de sidste tre uger. Seneste er Kværndrup Hallen i Kværndrup og Carl Nielsen Hallen i Nr. Lyndelse blevet ramt mellem den 12. maj og 15. maj.

Mens Fyns Politi endnu ikke har overblik over de ting, som blev stjålet fra Kværndrup Hallen, blev en sølvfarvet iPad 3 og kontanter stjålet fra Carl Nielsen Hallen.

Efter alt at dømme står de samme gerningsmænd bag.

- Det er i hvert fald det, vi arbejder ud fra. At det er samme gerningsmænd, som vi har haft inden for de sidste 14 dage, tre uger både i Nyborg og i Svendborg og i Faaborg-Midtfyn-området, hvor de bryder ind i idrætshaller og cafeterier og sådan noget. Vores indbrudsgruppe arbejder med det, fortæller kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.