Ringe: I månedsvis har der været snakket om planerne for at ansætte såkaldte bymæglere i Ringe og Faaborg - en person som kan være med til at udvikle det lokale handelsliv og ikke mindst hjælpe med at skabe liv i tomme butikslokaler. Og nu er det så lige før, at der kan sættes navn på, hvem der skal være bymægler i Ringe. Tirsdag er der nemlig jobsamtale med fire kandidater, oplyser konsulent i kommunen, Hanne Raunsmed. 

Hun fortæller, at bymægler kandidaterne er meget forskellige, både når det gælder alder og baggrund.

- Vi har fået henvendelser fra både yngre og ældre profiler, ligesom nogle har erfaring med markedsføring og andre med forretning, fortæller Hanne Raunsmed, som tilføjer: 

- Kandidaterne har fået stillet en opgave, hvor de skal svare på, hvordan deres første uge ser ud som bymægler, og hvordan den vil se ud om tre år. På den måde kan vi se, om de tør gøre noget og samtidig er nytænkende. Så nu er vi spændte på at se, hvad de svarer, siger Hanne Raunsmed.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.