Ifølge kalenderen har det faktisk været her i snart tre uger, og en stigende temperatur vidner nu også om, at foråret er kommet.

På onsdag den 23. marts står der også forår på programmet hos Bygma på Østre Ringvej 37 i Ringe.

Her inviteres der nemlig til forårsmesse, og det kommer til at foregå på parkeringspladsen.

Det oplyser filialchefen hos Bygma i Ringe, Martin Høegsberg.

- Vi har lyst til at differentiere os fra lavprisbyggemarkeder, og det er i tråd med Bygmas profilskifte til "ikke for amatører" for cirka et år siden, forklarer filialdirektøren.

- Så når vi markedsfører os fremadrettet, så må det gerne være noget med oplysning, rådgivning, demoer og sådan noget, og det bliver det her også, siger Martin Høegsberg, som på dagen får besøg af flere leverandører, som kan rådgive og vise forskellige produkter frem.

Pølser og hoppeborg

- Det vi også må erkende er, at sætter man fire lamper i en avis, så vil de altid være billigere et andet sted. Så det handler også om at vise sig frem og fortælle, hvad det er vi kan, lyder det fra Martin Høegsberg.

På dagen bliver der serveret gratis pølser fra en pølsevogn, og for børnene er der mulighed for at benytte en hoppeborg og kaste sig ud i en påskeæggejagt.

- Der er også signalværdien i det, at vi ikke har glemt de private kunder, selv om vi har meldt ud, at vi satser ekstra på erhverv, siger filialchef Martin Høegsberg og oplyser, at det også er muligt at vinde et gavekort på 4000 kroner til Bygma i forbindelse med forårsfesten.

Forårsmessen løber af stablen fra klokken 12 til klokken 16, og for kunderne er der også gode tilbud at komme efter.

Kø fra morgenstunden

Faktisk forventer MartinHøegsberg, at kunderne allerede fra morgenstunden står i kø - selv om forårsmessen først åbner klokken 12.

- Alle er velkomne, og der er også nogle indtrækstilbud, så der står nok nogle i kø lige fra morgenstunden, siger Martin Høegsberg.

- Så dagen før etablerer vi et sted, som viser, at her er køen, for mange har ferie, og så vil de sikkert gerne stå nogle timer for at få en grill til en god pris, siger Martin Høegsberg med henvisning til, at der på forårsmessen er gode tilbud på Weber gasgrill - foruden mange andre tilbud.

Messen kan blive en tilbagevendende begivenheden.

- Hvis det bliver en succes, så er det tanken, at vi vil etablere et lignende arrangement igen til næste år. Det har vi allerede besluttet os for, siger filialchef Martin Høegsberg.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.