Byggesag udsat - igen


Byggesag udsat - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RYSLINGE: Sagen om Rys-linge Kommunes køb af fem hektar jord ved Hestehaveskoven vil åbenbart ingen ende tage.

I denne uge var medlemmerne af kommunalbestyrelsen indkaldt ekstraordinært for at tage stilling til, om de kunne acceptere en pris på 1,9 millioner kroner. Beløbet er fastsat af den såkaldte Taksationskommission.

Kommissionen blev inddraget tidligere på året for at sætte en stopper halvandet års tovtrækkeri. I stedet er sagen nu sendt videre til Overtaksationskommissionen, der fungerer som klageinstans.

- Det er stadig prisen, som skiller vandene i kommunalbestyrelsen. Til gengæld er vi enige om at acceptere en afgørelse fra Overtaksationskommissionen, siger borg-mester Gunnar Landtved (V).

Han afviser at svare på, hvorfor det alligevel ikke lykkedes at skabe tilslutning til den fastlagte pris. Det sker med henvisning til, at der er tale om en personsag.

Grunden ejes af kommunalbestyrelsesmedlem Birgit Maegaard og hendes mand, Svend Maegaard. Han er dybt skuffet over, at politikerne ikke kunne blive enige:

- Vi kan leve med den pris, kommissionen er kommet med. Jeg havde drømt om, at sagen sluttede her, men sådan skal det åbenbart ikke være.

Byggesag udsat - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce