Byd på en gourmet-snorkeltur

Vinderne af auktionen skal blandt andet på snorkeltur og lede efter spor fra de sydfynske stenalderfolk. Arkivfoto: Roland Petersen

Byd på en gourmet-snorkeltur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faaborg-Midtfyn Kommune sætter en helt unik undervands- og gourmetoplevelse på auktion som led i Danmarks Indsamling.

Faaborg-Midtfyn: "Kom med på en enestående tur ved den smukke sydfynske kyst. Du kommer til at stå ansigt til ansigt med stenalderens jægere og nutidens natur og gourmet. Udstyret med maske og snorkel oplever vi bopladser fra stenalderen, der nu ligger skjult under havets overflade omkring Faaborg. Vi finder mad under overfladen og ved kysten, og til slut nyder vi en lækker middag tilberedt af Falsled Kro direkte på stranden."

Sådan lyder teaseren til den oplevelsestur, som Faaborg-Midtfyn Kommune nu har sat på auktion på Lauritz.com som sit bidrag til Danmarks Indsamling.

Guider på turen er en arkæolog fra Øhavsmuseet, en naturvejleder med speciale i naturriget omkring øhavet og en kok fra Falsled Kro.

- Med denne oplevelse inviterer vi på en helt anderledes og unik måde at opleve Det Sydfynske Øhav. Faaborg-Midtfyn og øhavet rummer noget af Danmarks smukkeste natur, og det sætter vi på landkortet med auktionen. Jeg håber, at oplevelsen vil indbringe et godt hammerslag, så vi sammen med Danmarks Indsamling og alle andre kan hjælpe børn uden hjem, siger borgmester Hans Stavnsager.

Oplevelsesturen, der er for max. 15 personer, har Lauritz.com værdisat til 15.000 kroner, og der kan bydes på den frem til den 3. februar.

Vinderen bestemmer selv, hvornår arrangementet skal afvikles i perioden fra maj til september 2018.

Auktionen
Auktionen afvikles på auktionssiden www.lauritz.com, hvor der er en særlig sektion med en række auktioner til fordel for Danmarks Indsamling.

Byd på en gourmet-snorkeltur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce