Ringe: Flere private husstande og virksomheder i midten af Ringe by er i øjeblikket uden vand - og vil også være det et stykke tid endnu.

Det er et brud på en vandledning ved posthuset på Stationsvej, som er årsag til, at der er lukket for vandet, oplyser driftschefen hos Midtfyns Vandforsyning, Carsten Juul.

- Det er en vandledning, der er tæret. Det er på grund af alderdom, og det arbejder vi på at få tætnet, forklarer Carsten Juul.

Det er bygninger på Stationsvej, en del af Østergade og Torvet, blandt andet brugsen, der er ramt af bruddet og lige nu er uden vand. Ifølge vandforsyningens hjemmeside forventes det, at reparationsarbejdet er afsluttet "sidst på dagen".

Den melding kan driftschefen ikke komme nærmere på nuværende tidspunkt.

- Vi har sendt sms'er rundt til dem, der er koblet op på det. Hvornår vi er færdige, det afhænger af, hvordan det ser ud, når vi får gravet ned til vandledningen, siger Carsten Juul.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.