Brobyværk bakkede festdage op


Brobyværk bakkede festdage op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formentlig overskud efter Tyrolerfesten, men lørdag aften skuffede fælt

BROBYVÆRK: De var spændte, folkene i Brobyværk Støtteforening, forud for weekendens Tyrolerfest.

For ville Brobyværk-borgerne bakke byfesten op i år, eller skulle arrangørerne endnu engang opleve en Tyrolerfest, der kun akkurat løb rundt økonomisk trods en massiv frivillig indsats?

Heldigvis blev de værste anelser gjort til skamme. Brobyværk bakkede fuldt og helt op om årets Tyrolerfest. Næsten i hvert fald, fortæller støtteforeningens formand Per Svanegaard.

Festen lørdag aften, hvor årets tyroler blev kåret, trak nemlig kun godt 60 deltagere ind i hallen, så her venter en økonomisk lussing.

Ifølge Per Svanegaard havde arrangørerne håbet på et par hundrede gæster, og der var givet tilsagn til leverandøren af maden om mindst 150 kuverter.

Måske nyt festkoncept

- Så dér får vi underskud, konstaterer Per Svanegaard og tilføjer, at arrangørerne nu skal diskutere, om lørdagsfesten skal afløses af et nyt koncept næste år.

Når Tyrolerfesten alligevel nok ender med et overskud, er det fordi, stort set alle andre aktiviteter i løbet af de tre festdage fra fredag til lørdag trak pænt med gæster.

Særligt lørdagens gadefodboldturnering og søndag morgens gratis morgenbord trak Brobyværk-borgerne af huse, og omsætningen i tombolaen kompenserede ifølge Per Svanegaard fuldt ud for, at der i år ikke var tivoli på festpladsen.

- Så vi er faktisk godt tilfredse, siger formanden for støtteforeningen, der dog næste år håber at finde en sponsor til morgenbordet. For kaffe og rundstykker koster.

Årets tyroler kåret

Titlen som Årets Tyroler gik i øvrigt Lillian Hansen fra gymnastikafdelingen i landsbyens idrætsforening. Ifølge Per Svanegaard fik Lillian Hansen hæderen, fordi hun er en af de stille slidere, der altid stiller op, når der er brug for frivillige kræfter.

Brobyværk bakkede festdage op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce