Broby vil mærke suset igen


Broby vil mærke suset igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRSLEV/BROBY: Efter kommunesammenlægningen blev Niels Kronvald områdeleder også for musikskolen i Broby. I virkeligheden er det årsagen til hans fratræden nu. For skønt modtaget med åbne arme i Broby, føler han, at han ikke kan være en tilstrækkelig god leder i et område, han ikke kender ret godt - samtidig med, at han nærmest er groet sammen med Årslev, som han udtrykker det.

- Men de vil så gerne mærke suset igen som i Carsten Andersens tid, så der ligger en fantastisk spændende udfordring i Broby, siger han.

Niels Kronvald understreger samtidig, at selv om han syntes, det var forfærdeligt i begyndelsen, så har samarbejdet med nabo-musikskolerne udviklet sig til at blive virkelig god. Han pointerer, at han selv har været med til at foreslå, at der kun skulle være tre ledere - en chef med ét område under sig, en souschef og nok en afdelingsleder, hver med to områder. Så det har været helt problemfri, fortæller han.

Ringes Helle Jakobsen blev chef, og Palle Larsen, Ryslinge, souschef med i første omgang ansvar for Ryslinge og Faaborg-området. Niels Kronvald fik Årslev og Broby som ansvarsområde.

Souschefen overtager nu Årslev sammen med Ryslinge, mens Faaborg og Broby bliver slået sammen. Ansøgningsfristen til den ledige stilling udløber mandag.

Broby vil mærke suset igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce