Broby går til ministeren


Broby går til ministeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester Erling Bonnesen vil forklare kommunens holdning i plejesag
BROBY: Socialminister Henriette Kjær (K) kan se frem til at blive dybt involveret i sagen om de to bedsteforældre fra Sydlangeland, som Broby Kommune nægter at acceptere som plejefamilie for deres tre år gamle barnebarn.

Bedsteforældrene har for længst skrevet til ministeren i håb om, at hun vil omgøre Broby Kommunes beslutning, og nu går kommunen også til ministeren.

- På grund af den fortsatte offentlige tumult om sagen, har vi bedt om foretræde for ministeren snarest muligt, siger borgmester Erling Bonnesen (V).

Her skal de medarbejdere fra Broby Kommune, der har vurderet, om bedsteforældrene er egnede plejeforældre, i detaljer redegøre for sagen over for ministeren.

- På grund af kommunens tavshedspligt har det ikke været muligt at redegøre sagen fuldt ud i medierne, forklarer Erling Bonnesen, der gentager den sætning, der så ofte har lydt fra kommunens medarbejdere i denne sag:

- Vi er helt enige med ministeren i, at det er bedst at slægtsanbringe, men det kan ikke lade sig gøre i denne konkrete sag, siger borgmesteren.

Redegørelse sendt

Bedsteforældreparret, Bettina Christensen og Knud Mogensen, har tidligere efterlyst en skriftlig begrundelse fra kommunen på, hvorfor de ikke må være plejeforældre for barnebarnet.

Den har bedsteforældrene nu fået, men giver ikke meget for indholdet.

- Det er meget tyndt, mener Bettina Christensen.

Broby går til ministeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce