Broby Taxi mister retten til at køre taxi


Broby Taxi mister retten til at køre taxi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BROBY-FAABORG: En ubetalt skattegæld er årsagen til, at Faaborg-Midtfyn Kommune i går besluttede at tilbagekalde tre taxabevillinger fra Broby Taxi og Turist.

De seneste uger har truslen om at miste bevillingerne og dermed retten til at køre taxa hængt over Broby-selskabet, efter at skattevæsenet bad kommunen gå ind i sagen.

Årsagen er, at selskabet tilsyneladende har en skattegæld på mere end 100.000 kroner, og så mange penge må man ikke skylde til det offentlige, hvis man vil beholde sine taxabevillinger.

Ifølge sagsbehandler Lisbeth Langsted, Faaborg-Midtfyn Kommune, udløb fristen for at betale skattegælden eller få en afdragsaftale med Skat i fredags, og i går havde kommunen derfor ingen anden mulighed end at inddrage de tre bevillinger.

- Til gengæld opslår vi tre nye hurtigst muligt, oplyser Lisbeth Langsted, der forudser, at de tre ledige bevillinger kommer på gaden igen i form af andre taxaer i løbet af juli.

Sagen betyder, at der i de kommende uger ikke er 12 taxaer til at dække Faaborg-Broby-området men kun ni taxaer.

Lisbeth Langsted oplyser dog, at Taxa Fyn, som indtil nu har haft Broby Taxi tilknyttet, vil lægge en vagtplan, så taxakunderne Faaborg og Broby ikke kommer til at mangle transportmuligheder i den kommende tid.

- Jeg forventer, at det her ikke kommer til at berøre kunderne, men jeg kan ikke sige det med fuldstændig sikkerhed, siger Lisbeth Langsted.

Fyens Stiftstidende har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Sanne Jacobsen, der ejer Broby Taxi og Turist. Hendes eneste kommentar er dog, at hun ikke vil kommentere sagen.

Broby Taxi mister retten til at køre taxi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce