Firemandsbandet King King er blevet kaldt en sensation på den britiske bluesscene, og nu kommer bandet med den skotske Alan Nimmo i front så til Midtfyn for at give koncert på spillestedet Foderstoffen i Rudme.

Der er lagt op til en aften med høj tænding og bluesrock for fuld skrue, lyder det fra Jakob Bonde-Hansen fra Foderstoffen.

- Vi glæder os meget til at se det mest succesfulde og de senere års mest vindende engelske blues/rock band, der sidste år tog ikke mindre end fire priser ved The British Blues Awards, siger Jakob Bonde-Hansen i en pressemeddelelse.

King King er på plakaten i Foderstoffen lørdag den 2. april klokken 21, og der er mulighed for at bestille Foderstoffens hjemmelavede to-retters menu inden koncerten. Maden skal bestilles senest 29. marts.

Billetter sælges på foderstoffen.billetten.dk eller ved billetsalgsstederne, eksempelvis Expert i Ringe.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.