Ringe: Brandvæsenet blev torsdag aften kort efter klokken 19.30 kaldt ud til en brand i en industribygning på Industrivej i Ringe.

Men heldigvis nåede det ikke at udvikle sig så vidt, for brandfolkene var hurtigt på stedet og fik styr på tingene, oplyser indsatsleder ved Beredskab Fyn, Jens Erik Eggertsen.

- Det var et oliefyr, hvor nogle gløder havde fået fat i beklædningen, og det gav noget røg. Vi fik styr på det og næsten uden at bruge vand, oplyser Jens Erik Eggertsen.

Ved hjælp af en stigevogn fra stationen i Odense og termografi blev skorsten og bygning nøje undersøgt, inden brandfolkene kunne forlade stedet med beskeden om, at oliefyret først må tages i brug igen, efter en tekniker har undersøgt det nærmere.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.