Borgmesteren har klippet sin første snor

Hans Stavnsager er klar med saksen, og sørger for at gøre indvielsen af vaskehallen i Ferritslev officiel. Foto: Kurt Rasmussen

Borgmesteren har klippet sin første snor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20 personer og fem biler trodsede fredag morgen regnen, da en funklende ny vaskehal i Ferritslev blev indviet, og Hans Stavnsager var på pletten med saksen for første gang i sin embedsperiode som borgmester.

Sådan noget, som at bygge en vaskehal i Ferritslev og sørge for, at der er et sted, hvor man kan mødes, mens man står i kø og kan få en snak omkring, hvad der rører sig i lokalsamfundet, det er jo også med til at skabe udvikling
Hans Stavnsager

Ferritslev: Saksen bliver leveret på en rød velourpude, da borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune, Hans Stavnsager gør klar til at indvie den nybyggede vaskehal i Ferritslev fredag 2. februar klokken syv, og han kvitterer med en fin, lille tale, hvor han roser lokalsamfundet for at tage initiativ til projekter generelt.

- Det er første gang, jeg skal klippe en snor, og jeg er rigtig glad for at være her. Når man læser historiebøgerne, tror man at udvikling bliver skabt af de helt store begivenheder, men det, der i virkeligheden skaber udvikling, er de her ting, som vi hver især foretager os i hverdagen, og sådan noget, som at bygge en vaskehal i Ferritslev og sørge for, at der er et sted, hvor man kan mødes, mens man står i kø og kan få en snak omkring, hvad der rører sig i lokalsamfundet, det er jo også med til at skabe udvikling, lyder det i talen fra Hans Stavnsager, der gerne opfordrer andre foreninger eller virksomheder til at følge Ferritslevborgernes eksempel med at invitere borgmesteren ud til et arrangement.

- Det er jo sådan noget, der giver mig energi, når jeg kommer rundt i kommunen og kan følge med i, hvad der sker, siger han, inden han sætter sig ind bag rattet i sin bil.

Fem biler holder i kø for at nyde dagens tilbud på en bilvask for en krone, og borgmesterbilen holder forrest.

- Jeg fik at vide, at min bil skulle ind i vaskehallen først, siger han med et smil og får de fremmødte til også at trække på smilebåndet, da han udtrykker et håb om, at bilen ikke krymper i vask.

Bilen og vaskehalen klarer opgaven uden problemer, og borgmesteren kan haste videre til det næste vigtige møde.

Lagerkaffe

Ved Superbrugsens bagindgang bliver de småfrysende gæster nu inviteret ind til en gratis omgang kaffe og rundstykker på lageret, og Willi Hansen, som er bestyrelsesmedlem i brugsforeningen, virker meget tilfreds med forløbet.

- Der har været et fint fremmøde, selvom det regner, og det er jo rart at se, at de lokale bakker det op, siger han og fortæller at tilbuddet om en vask til en krone vil fortsætte både fredag og lørdag fra klokken 7 til 22, som også bliver vaskehallens normale åbningstid.

- Vi håber, der er rigtig mange, der vil benytte tilbuddet og vil fortsætte med at få vasket bil her, så vi også kan få noget mere liv på Ferritslev Torv. Det er jo også en af grundende til, at vi har sat det her projekt i værk, lyder det fra Willi Hansen.

Borgmesteren har klippet sin første snor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce