Borgmester og direktion truer med politi

Jan Valbak i spidsen for den lille demonstration i morger er klar til at møde politiet her til morgen.
Foto: Torsten Cilleborg

Borgmester og direktion truer med politi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konflikten om flytning af Faaborgs turistkontor optrappes igen.

Faaborg: Konflikten om flytningen af Faaborgs turistkontor er trappet væsentlig op i løbet af det seneste døgn, og kan kulminere i morgen, hvis håndværkerne prøver at komme i gang, og mødes af en fysisk blokade.

Så vil kommunen nemlig tilkalde politiet.

Det skriver i hvert fald direktør i Faaborg-Midtfyn Kommune Annalise Horster i en mail til kommunalbestyrelsens medlemmer:

”Til jeres orientering var der til morgen mødt nogle demonstranter op ved Torvet 19. Håndværkerne påbegynder ombygningen i morgen, og det er aftalt med borgmesteren og kommunaldirektøren, at politiet tilkaldes, hvis en ikke lovlig varslet demonstration søger at hindre håndværkerne i at gå i gang med deres arbejde.”

Det er ikke lykkedes at træffe borgmester Hans Jørgensen for en uddybende kommentar til den mulige, dramatiske udvikling.

Jan Valbak, der var bannerfører for den 20 personer store demonstration i morges, lader sig tilsyneladende ikke kyse, og vil stå klar ved domhuset igen tirsdag morgen.

Han skriver i et svar til Annalise Horster:

"Skal vi mødes med politiet, så gør vi det. Jan Valbak har tidligere forsikret, at han trækker sig, hvis politiet beder ham om det, så kommer det til en konfrontation vil den formentlig have symbolsk og ikke fysisk karakter."

Borgmester og direktion truer med politi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce