Borgmester, klovne og kager: Ryslingehallen genåbner på lørdag

Arkivfoto

Borgmester, klovne og kager: Ryslingehallen genåbner på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye Ryslingehal skal være mere end bare sport.

Ryslinge: Ryslingehallen bliver fyldt med kager, klovne, jonglering og ethjulede cykler på lørdag. Hallen får nemlig besøg af Kirsten Thur fra Den Store Bagedyst og Cirkus Flik Flak.

De skal være med til at indvie hallen, når den slår dørene op som sin egen drevet af frivillige kræfter for første gang. Borgmesteren vil også komme forbi for at klippe snoren.

Og det er ikke tilfældigt, at den ikke bliver fyldt med høje pulse og sved den første dag.

- Hallen giver en hel vifte af forskellige muligheder, og det er vigtigt, at byen får øjnene op for, at hallen er andet og mere end sport. Det vil vi gerne vise med dette åbningsarrangement, udtaler formanden for halbestyrelsen, Torben Vind Rasmussen i en pressemeddelelse.

Hele byens hal

Halbestyrelsens vision er, at det skal være hele byens hal. Og det skal den frivillige bestyrelse og det frivillige repræsentantskab være med til at sikre.

- Det kræver opbakning fra byen for at gøre hallen til et samlingspunkt. Derfor skal dette arrangement være et startskud til, at borgerne i Ryslinge involverer sig aktivt i hallen - både som brugere og som medlemmer af foreningen Ryslingehallen, udtaler formanden i pressemeddelelsen.

Derfor er halbestyrelsen også i gang med at lave en udviklingsstrategi, der blandt andet kommer til at indebære fornyelse af omklædningsrum og måske et åbent caféområde, der skal lokke ældre og unge til i eftermiddagstimerne, fortæller Torben Vind Rasmussen.

Om det er det, der skal til for at sikre opbakning fra byen, ved han ikke med sikkerhed. Men tiltroen er der.

- I stedet for tomme ord har vi en plan. Hvis de kan mærke, at der sker noget, så tror jeg, at det bliver en succes blandt de frivillige og byens borgere, siger han.

Cirkusartist, kunstner og bager

Det vil være muligt at høre Kirsten Thur fortælle om sine oplevelser i Den Store Bagedyst, deltage i en workshop med kagepyntning, købe kager, pynt, få tips og idéer fra Kirsten Thur.

Der er også mulighed for at slippe sin indre cirkusartist løs, når Cirkus Flik Flak afholder workshop og giver opvisning. Man kan også kaste sig over jonglering, ethjulede cykler eller linedans.

Har man mere lyst til at prøve kræfter med maling, kan man i fællesskab med tre lokale kunstnere lave et stort kunstværk, der skal hænge i hallen.

- Vi håber, at byen møder op. Men vi har ingen idé om, hvor mange der kommer, siger Torben Vind Rasmussen.

På åbningsdagen kan man også høre om hallens fremtid, når udviklingsstrategien bliver præsenteret.

Hvor og hvornår?

Arrangementet finder sted lørdag klokken 13-17 på Ellehavevej 1 i Ryslinge. Og alle er velkomne.

Borgmester, klovne og kager: Ryslingehallen genåbner på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce