Boligtip fra Midtfyns-Posten: 60'er-villa med personligt præg

Huset ligger i et roligt vænge i det sydlige Ryslinge med kort afstand til skoler og indkøbsmulighed. Foto: Home

Boligtip fra Midtfyns-Posten: 60'er-villa med personligt præg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryslinge: Umiddelbart syd for frimenighedspræstens lille skov ligger denne etplansvilla, som i mere end 50 år har været rammen om Jytte og Leif Thomsens tilværelse - og ikke en hvilken som helst ramme. Leif Thomsen har selv tegnet huset, men - som han siger - meget inspireret af et hus, som nogle bekendte dengang havde fået bygget i Roskilde. Han selv og hans far deltog i byggeriet, og de satte spaden i jorden samme dag som Jytte fødte deres første barn - 8. september 1963.

Det personlige præg er fremtrædende overalt i huset, for eksempel er stort set alle lofter og flere vægge beklædt med træ. Nogle flader er malet, andre står i den varme, mørke glød, som tiden har kaldt frem. De fleste døre er udskiftet med skydedøre, fordi familien Thomsen kan lide åbenhed i huset, og så var de almindelige døre mest i vejen. I det lille badeværelse hæfter man sig ved en pudsig detalje: en meterdyb vindueslysning. Den er resultatet af indbyggede skabe i naboværelserne. Af samme grund vil det være relativt nemt for en køber at skaffe plads til en udvidelse af badeværelset.

Villaen fremtræder særdeles velholdt, og pladsen er udnyttet optimalt, så huset virker større end de 126 kvadratmeter. Der er adgang via en nyere havestue til en kort gang, der fører frem til husets centrale rum, som er vinkelstuen, hvor der er plads til både spisebord og sofagruppe. I vinklen er der vinduespartier mod syd og vest og en udgang til en overdækket terrasse. Her vidner markise og plisségardiner om nuværende ejers 41½ år i eksportafdelingen hos Fabers Fabriker.

Til venstre inden for indgangsdøren ligger køkkenet, hvor der også er spiseplads og adgang til stuen. På den anden side ad gangen ligger to værelser, badeværelse og soveværelse med vinduer mod nord.

Fra havestuen er der adgang til bryggers/fyrrum, hvor der også er blevet plads til en bruseniche i forbindelse med renovering af rummet og udskiftning af gasfyret i 2004.

Der er fladt tag på huset, med det har ifølge nuværende ejer aldrig givet anledning til problemer, da taget har en hældning på 15 grader. Taghældningen er synlig i værelserne, hvor lofterne er skrå.

Jytte og Leif Thomsen fylder 80 til næste år, og de har i flere år talt om at flytte, men glæden ved at bo i Skovkrogen har været stor. Byggeriet på støberigrunden i Ringe gjorde udslaget. Der flytter de ind i en 3-værelsers lejligheder til februar.

Om ejendommen
Adresse: Skovkrogen 4, 5856 Ryslinge.Kontantpris: 899.000 kroner.

Ejerudgift pr. måned: 1697 kroner.

Boligareal: 126 kvadratmeter.

Grundareal: 809 kvadratmeter.

Antal rum: 4.

Byggeår: 1964.

Til salg hos Home, Ringe. Telefon: 62 62 46 46.

Kontaktperson: Jesper Greve.
Et hyggeligt hjørne i stuen med udsigt til haven, hvor rådyr af og til kommer på besøg. Foto: Home
Et hyggeligt hjørne i stuen med udsigt til haven, hvor rådyr af og til kommer på besøg. Foto: Home

Boligtip fra Midtfyns-Posten: 60'er-villa med personligt præg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce