Faaborg: Ejendomsmægler Jens Storm fra Home i Faaborg ser kun fordele ved, at der i de kommende år vil komme 60-65 nye almennyttige boliger på henholdsvis sygehuset og ved Jomfrulågen.

- Det er rigtig fint, at de kommer, for det er noget af det, vi har behov for. Det er vigtigt for området, at der er noget på alle hylder. Der skal gerne være både rækkehuse, store og små villaer, leje- og ejerlejligheder i markedet, siger han.

Vil det påvirke boligpriserne, at der kommer flere boliger i området?

- Umiddelbart skulle man gætte på, at det ville påvirke priserne i negativ retning, at der kom et større udbud. Men der er jo generelt positive tendenser i ejendomsmarkedet i øjeblikket, og måske er det i virkeligheden en rigtig god timing. Der kommer jo nye muligheder for boligejere, der gerne vil downsize og ønsker at blive boende i området, siger Jens Storm.

Som eksempel nævner han et ægtepar, han for nylig havde inde i sin butik. De havde solgt deres hus og var på udkik efter noget mindre i bymidten.

- Der oplevede vi, at det faktisk var rigtig rigtig svært at opfylde deres ønsker. Det er vigtigt, at man kan se, hvor man skal bo, når man engang har solgt. Kan man ikke det, sætter man heller ikke til salg. At have et udbud er med til at øge udbuddet, om man så må sige, siger han.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på lokalredaktionen i Faaborg med særligt fokus på børne- og undervisningsområdet, samt hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.

Mere om emnet

Se alle
2
Kæmpeprojekt: Faaborg Sygehus skal omdannes til boliger

Kæmpeprojekt: Faaborg Sygehus skal omdannes til boliger

Kommentar: Endelig realiteter bag planer for sygehuset i Faaborg

Kommentar: Endelig realiteter bag planer for sygehuset i Faaborg

Boliger på Sygehus: Politikere støtter kæmpeprojekt

Boliger på Sygehus: Politikere støtter kæmpeprojekt