Boldklub i nyt samarbejde


Boldklub i nyt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sponsorfirma skal lave kontrakter for Søllinge Boldklub

SØLLINGE: Hvis midtfynske firmaer i den kommende tid bliver kontaktet af TopSporty med henblik på at tegne en sponsorkontrakt i Søllinge Boldklub, så er den god nok.

Fodboldklubben med cirka 200 medlemmer har nemlig indgået et samarbejde med det jyske firma, som skal stå for arbejdet med at skaffe sponsorer til klubben.

- Det betyder, at firmaet står for alt det praktiske arbejde med at finde sponsorer og tegne kontrakterne. Alt det administrative arbejde er lagt i deres hænder, forklarer formanden for Søllinge Boldklub, Carsten Nielsen.

- Vi har haft et godt forløb, hvor vi har fået afdækket vores behov og ønsker. Og det arbejder vi nu ud fra, siger han.

Gensidigt udbytte

Samarbejdet betyder, at sponsorer kan se frem til mere givtige sponsorater. TopSporty arbejder nemlig ud fra et professionelt koncept, hvor sponsorater mere tegnes med hjernen end med hjertet, forklarer direktør René Lyskjær.

- Sponsorater skal være gensidige, så det i højere grad også kommer sponsorerne tilgode. Så vi bestræber os på, at det går begge veje. Det kan være en aftale om, at medlemmerne får lidt rabat, hvis de handler hos den pågældende virksomhed, siger direktøren.

Samarbejdet er nu ved at blive indarbejdet i klubben, og Carsten Nielsen har store forventninger til det fremtidige arbejde.

- Grundelementerne er at skabe kvalitet, hvilket er til glæde for alle. Derfor ser vi meget frem til samarbejdet. Og det gode ved det er, at vi ikke skal have penge op af lommen, forklarer formanden.

Firmaet får nemlig en fast procentdel, når de tegner en sponsorkontrakt til klubben.

Samarbejdet er i første omgang indgået for de næste tre år.

Boldklub i nyt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce