Boksekampe og en mirakelmoppe


Boksekampe og en mirakelmoppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syvende udgave i Rocky-serien og iværksætter projekter i Ringe Bio. Lørdag film for børn og unge

"Creed", der vises tirsdag og onsdag i Ringe Bio, handler om boksekampe, både de ydre og indre. Det er den nye og syvende film i Rocky-serien, der startede i 1976, med Sylvester Stallone i rollen som Rocky. Denne gang ses Stallone i en mere afdæmpet rolle som den aldrende træner for den unge Adonis Creed, spillet af Michael Jordan, der forsøger at skabe sig en karriere og en identitet som bokser i sin egen ret. Filmen er skabt af instruktør og medforfatter Ryan Coogler og har markante boksescener, men den handler også om at finde sin egen vej i tilværelsen.

David Russsel har udtænkt den eventyrlige og realistiske fortælling, og den er en halvbiografisk fortælling om Joy.
David Russsel har udtænkt den eventyrlige og realistiske fortælling, og den er en halvbiografisk fortælling om Joy.

En magisk moppe

David Russels nye film "Joy" er en livsglad film om husmoderen Joy Morgano, der opfandt en genial moppe!

Den ukuelige iværksætter, kvinden Joy Morgano, opfandt den selvvridende gulvmoppe " The Miracle Mop", men filmen fortæller også, at fantasi, ukuelighed og en stærk tro på projektet og sig selv kan føre til opfyldelse af ens drømme her i livet.

" Joy" vises i Ringe Bio fra den 21. januar til den 27. januar, men kan også ses i Seniorbio d. 21 januar, kl. 14.

Hovedrollen Joy spilles af Jennifer Lawrence. Hun er den hårdtarbejdende og fattige enlige mor, der forsøger at holde sammen på sin kaotiske familie. Både hendes dovne eksmand (Edgar Ramirez) og hendes dameglade far (Robert De Niro) bor i kælderen i huset, medens hendes mor (Virginia Madsen) har taget fast ophold i soveværelset foran fjernsynets evigt kværnende sæbeoperaer. Forældrene er skilt og har aldrig troet på hende. Det har derimod hendes bedstemor (Diane Ladd), som altid har bakket hende op.

Det nye liv

Sammen med sine veninder deler hun et håb om at slippe ud af et ensformigt liv. Da Joy en dag får ideen til den selvvridende moppe, er hendes lykke tilsyneladende gjort, men først efter at hun har kæmpet for det, og det er denne kamp, filmen beretter. Hun oplever bedrag, kærlighedssorg og fiasko, inden hun når sine drømmes mål.

Filmen beretter både om en helt almindelig kvinde, der kæmper for sin ret, og om den usædvanlige ener, der med stædighed og medmenneskelighed kan opfylde den amerikanske drøm om lykke.

David Russell har skrevet manuskriptet og instrueret filmen med brug af en række populære skuespillere, som han har brugt før.Jennifer Lawrence modtog en Oscar for medvirken i " Russels Silver Linings Playbook".

Ringe Bios Børne- og Ungdomsfilmklub viser " De tre detektiver og spøgelsesøens hemmelighed" lørdag den 23. januar kl. 14. Forinden viser børnefilmklubben " Hannibal og Jerry" og " Filmpakke 12" for de mindste.

Boksekampe og en mirakelmoppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce