Det passede lige med, at madpakkerne kunne spises i baglokalet hos Netto i Ringe forleden onsdag, hvor 22 børn fra Broholm Børnehave i Allested-Vejle kom på besøg i butikken.

Anledningen bestod i, at børnene har udført årets påskeudsmykning til Netto, og sammen med deres tre voksne stod de også for at hænge den op rundt omkring, på vægge, vinduer og i lofter.

Efter spisning mellem sorte, lilla og lyserøde rygsække, jakker, huer og vanter, vankede der lidt spændende dessert som tak for hjælpen med pynten, og der var også noget at drikke.

- Det er tyvende gang, vi har nogle børn til hjælpe os med at pynte, fortæller butikschef Lars Nielsen, Netto, og han glæder sig over at det er muligt. Broholm har været med en gang før i pyntningen. Børnene, der var med på tur til Ringe, var "de store ", nemlig dem, der skal i skole her til sommer.

De har sammen med de andre børn klippet og klistret og lavet ting og sager, der lyser op i butikken lige frem til påsken.

Med på turen var også Pia Møberg, Vibeke Tofte og Gitte Pedersen.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.