Børn skal ud i aktivt fritidsliv

Flere børn skal være aktive i deres fritid. Pr-foto

Børn skal ud i aktivt fritidsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Red Barnet satser på 100 børn flere i indsats

Ringe: Red Barnet Faaborg-Midtfyn vil øge indsatsen for at sikre udsatte børns fritidsliv i Ringe. Lokalforeningen har i partnerskab med Faaborg-Midtfyn kommune sikret knapt 100 udsatte børn et godt og aktivt fritidsliv - særligt i Faaborg og Broby området. Og nu er turen altså kommet til Ringe.

- Vi er meget stolte og glade for projekt "Et godt fritidsliv for alle", hvor vi i samarbejde med Faaborg-Midtfyn kommune sikrer fritidsvejledning, hvor børn får en god snak med en Red Barnet-frivillig om mulighederne i det lokale fritidsliv og i en række tilfælde også får økonomisk hjælp til at komme i gang. Nu glæder vi os til at brede indsatsen ud til Ringe området i tæt samarbejde med skolerne, fortæller Helene Jakobsen, projektleder i Red Barnet, i en pressemeddelelse.

Målet er at få yderligere 100 børn ud i et godt og aktivt fritidsliv.

- Vi mener, at det er realistisk. Vi har midler til såkaldte fritidspas, hvor vi kan fjerne den økonomiske barriere, men lige nu leder vi med lys og lygte efter frivillige fritidsvejledere, konstaterer Helene Jakobsen.

Projekt "Et godt fritidsliv for alle" har vakt opmærksomhed i landet, fordi indsatsen bæres af frivillige og har en af de højeste fastholdelsesprocenter.

- Socialstyrelsen, som var med til at sætte projektet i gang i tilbage i 2015 har givet os meget høje karakterer. Vi er et af de få steder i landet, hvor frivillige står for fritidsvejledningen, men det har vist sig at gå fantastisk godt, påpeger Helene Jakobsen. /EXP

Børn skal ud i aktivt fritidsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce