Børn sang sig ind i gamle hjerter

Se billedgalleri
Dagplejebørnene i Brobyværk sang torsdag formiddag sange for de ældre på ældrecentret Åløkkeparken i forbindelse med den landsdækkende "Syng sammen-dag".

Børn sang sig ind i gamle hjerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BROBYVÆRK: Mariehønen Evigglad, sangen om både tommel-, pege- og langefinger og en hel flok andre kendte og elskede børnesange fyldte i går ældrecentret Åløkkeparken i Brobyværk.

Anledningen var, at 2008 er udnævnt som Sangens År, og dagen i går var derudover helliget fællessang for de 0-6-årige.

Derfor havde en håndfuld lokale dagplejere med tilhørende poder taget turen til ældrecentret for at sprede børnesange og glad stemning.

- Og det var bare en rigtig god oplevelse, lyder det fra dagplejer Inger Bojel, der sammen med børn og kolleger bragte smil frem blandt ældrecentrets beboere.

Ældre betalte tilbage

Omkring 30 ældre og et par af Åløkkeparkens ansatte fulgte børnestemmerne, der blev akkompagneret af klaverspil, og da repertoiret af børnesange var udtømt, blev en stak sangbøger delt rundt blev de ældre, som betalte tilbage med den rammende årstidssang "Nu falmer skoven trindt om land".

Tidligere besøgte Brobyværks dagplejere og deres børn ofte Åløkkeparken, men efter en længere pause overvejer dagplejer Inger Bojel nu kraftigt, om ikke den tradition skal tages op igen - simpelt hen fordi både børn og ældre lader til at få en hel del ud af hinandens selskab.

Syngende børn overalt

Brobyværk var langtfra det eneste sted, hvor der i går kunne høres børnefællessang i anledning af Sangens År og Små Synger Sammen-dagen.

I Herregårdscentret Faaborg kunne de forbipasserende midt på formiddagen opleve syngende dagplejebørn, og i en lang række børnehaver over hele Faaborg-Midtfyn blev der i går sat ekstra fokus på syngende fællesskab.

Børn sang sig ind i gamle hjerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce