Børn havde skæg med æg i Ringe

Jeanette Bekker fra Ringe Bibliotek kunne overrække præmier til to hold børn, der var de heldige vindere af lodtrækningen. Foto: Kurt Rasmussen

Børn havde skæg med æg i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op til påske har børn fra Ringe og omegn pyntet træerne på Kirkepladsen, og fredag formiddag blev der festet med levende musik og trukket lod om, hvem der skulle modtage en præmie for det flotte arbejde.

Ringe: Børnene er tændte, da duoen Babybandet går på scenen i den store sal på Ringe Bibliotek for at underholde med sang og sjov til arrangementet "Æg og Skæg". Forinden er den store spænding blevet udløst, da de årlige træpyntnings-vindere er blevet udtrukket under ledelse af Jeanette Bekker fra Ringe Bibliotek.

- De heldige vindere er legestuegrupperne Sol 1 og Sol 3 fra Ringe, der hver har fået en kurv med chokoladeæg og en gavecheck på 500 kroner, kan hun fortælle, mens de omtrent 70 børn synger og danser ivrigt med på Babybandets børnesange.

- Børnene har været her for nogle dage siden og hente de æg, der skulle dekoreres og har haft dem med hjem og farvelagt dem, og bagefter er de kommet her og har lånt stiger af biblioteket og har hængt æggene op på Kirkepladsen, siger Jeanette Bekker og forklarer, at det er Superbrugsen og Ringe Handelsstandsforening, der har sponsoreret præmierne.

Overraskede vindere

Og præmierne blev taget godt imod af de heldige vindere.

Fra legestuegruppen Sol 1 havde Anni Petersen og Marianne Lyngbæk taget syv børn med, og sidstnævnte dagplejemor var noget overrasket over gevinsten.

- Hvor var vi heldige, udbryder hun bagefter og fortæller, at der er fire dagplejemødre tilknyttet Sol 1, som gruppen repræsenterer.

- Børnene syntes, at det er hyggeligt og rigtig, rigtig sjovt, selvom det ikke var alle, der forstod, hvad det gik ud på. Men for dem var det i hvert fald spændende at få pakken med påskeæg, siger hun og fortæller, at det kom helt bag på dem, at de vandt.

- Men gavekortet skal helt klart bruges til noget til børnene. Nu må vi aftale, hvad det bliver, når vi mødes i legegruppen næste gang, siger hun.

Genbrug

Efter en times festligheder med æg og skæg, kan børnene og deres plejere trække hjem til en fortjent middagslur, og med de mange æg hængende til pynt på Kirkepladsen. Men de behøver ifølge Jeanette Bekker ikke gå til spilde.

- Vi får hjælp til at pille dem ned igen, og hvis der er nogle af forældrene, der har lyst til at komme forbi og får deres poders æg med hjem som påskepynt, så står dørene til biblioteket åbne, siger hun.

Børn havde skæg med æg i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce