FAABORG: Alle børn under 14 år - og alle klubbens egne ungdomsspillere - kommer gratis ind, når Faaborg Håndboldklub fredag den 13. august byder på storkamp i Faaborg-Hallen som optakt til den nye sæson. Faaborg HK's herrer, der nu er i 3. division, møder GOG's danske mestre.

- Vi har målrettet denne kamp mod børn og unge i Faaborg Kommune. Vi inviterer skoler og andre foreninger, og vi håber, at vi kan samle over 500 børn og unge. De voksne må betale - men til en fair pris. Vores eneste økonomiske aspekt i denne kamp, er at få balance i regnskabet, siger Per Tørslev, sportschef i Faaborg HK.

Kampen bliver i øvrigt kaldt FHK Kids Cup - dels som en hyldest til klubbens supporter-klub med børn og unge, og dels fordi klubben har planer om at udbygge arrangementet til en cup-turnering allerede fra næste sæson, hvor man gerne vil have de allerbedste nationale hold til at deltage.

Ud over selve kampen vil der blive budt på andre oplevelser i Faaborg-Hallen samme aften. Ligeledes vil der blive mulighed for at få en stribe autografer med hjem til samlingen for alle, lover Per Tørslev.
  • fyens.dk