Børn efterlyses til havnefest i Ringe


Børn efterlyses til havnefest i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn må sælge deres aflagte legetøj på Havnefesten, men kun få poder har meldt sig på banen

RINGE: Gamle dukker, legoklodser eller røde racerbiler. Alle er de mere end velkomne på havnefesten i Ringe, der for første gang nogensinde løber af stablen lørdag den 16. august.

Børn i området er nemlig blevet opfordret til at melde sig, hvis de har lyst til at sælge deres gamle legetøj på deres helt egne stande til havnefesten. Men kun seks børn har meldt sig, fortæller arrangør Arne Malmos.

Gerne mange flere børn

- Vi håber på at høre fra 25-30 børn, så der ligesom er en helt enklave af børn med deres eget legetøjsloppemarked, siger han.

Arne Malmos opfordrer derfor fortsat interesserede børn til at melde sig på elm@tele10.mail.dk.

Havnefesten i Ringe kan foreløbig bryste sig over 160 solgte billetter ud af de 250 eller flere, der er plads til under grillfesten om aftenen.

- Det går lidt langsomt med billetsalget, må vi nok erkende, men jeg er stadig fortrøstningsfuld. Jeg håber, at det skyldes sommerferie og ikke, at folk ikke har lyst til at deltage, siger han.

Under havnefesten bliver der udtrukket flotte præmier på billetten, som alle kan få del i.

Der er gratis sildebord ved middagstid med underholdning af Tobaksgaardens jazzband fra Assens. Kl. 14.30 underholder skuespilleren Torben Iversen med H.C. Andersen, og endelig spiller ungdomsbigbandet FAUB kl. 15.30.

Om aftenen er der grillaften med sang og musik.

Børn efterlyses til havnefest i Ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce